Pengalaman Aku Ditipu Dengan Diskaun Dari Lazada Ini buat Aku Rasa Menyesal

Assalamulaikum…

Aku merupakan  seorang pembeli online yang tegar kerana ianya memudahkan dan aku tak perlu pergi kedai membuang masa memilih dan dapat mengawal diri aku dari membeli barang lain yang luar dari objektif aku. Biasalah perempuan, nampak barang cantik mesti lupa barang yang nak dibeli haha!

Tambahan lagi, kau boleh dapat harga yang lebih murah berbanding kau beli barang dekat kedai yang kononnya semua harga tetap. Dengan duit minyak, anak-anak lapar bila kau lama sangat memilih. Suami kau jadi Security Guard depan kedai sebab tak nak ganggu kau pilih. Kau tak kesian ke?

Sebab masalah-masalah tersebutlah aku lebih suka membeli barang secara online terutama di Lazada. Tapi sejak kawan aku dedahkan penipuan-penipuan di Lazada aku rasa menyesal sebab aku ingatkan barang yang aku beli selama ini murah tapi sebenarnya tidak!

Kenapa aku cakap tidak murah? Sebab kau boleh dapat harga yang lebih murah kalau kau guna Shopback. Malah diskaun yang kau boleh dapat lebih dari 10%. Kau beli barang diskaun di Lazada lepas tu kau diskaunkan lagi? Kau rasa menyesal tak sebab dari dulu kau tak tahu? haha!

Penggunaan shopback sangat mudah sebab korang hanya hanya perlu daftar di laman web Shopback dan klik link yang diberikan sebelum beli barang-barang di Lazada.

Siapa nak bagi duit Raya macam ni?

Selain itu, Shopback tidak hanya memberikan diskaun pada Lazada, sebaliknya korang juga boleh dapatkan duit pulangan bila korang membeli barang di Zalora, AliExpress, Booking.com dan banyak lagi!

Kaki travel yang dah berbelanja beribu-ribu ringgit tu korang tak rasa rugi ke? Diskaun berlambak-lambak oii!

Kau nak tunggu apa lagi? Daftarlah sekarang, bukan kena bayar pun.

This entry was posted in Atas Talian, Kehidupan and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *